Puch

Zoekt u een Puch fiets? Bestel deze eenvoudig online bij Fietshemel.nl. Puch is één van de Europese marktleiders in fietsen. En dat is niet voor niets: Puch staat al jarenlang voor veilig en comfortabel fietsplezier. En ook voor uw portemonnee hebben wij goed nieuws: Puch fietsen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Fietshemel.nl vind u een uitgebreid assortiment Puch fietsen. Voor jong en oud bieden wij geschikte modellen die gegarandeerd zullen aansluiten op uw wensen. Bekijk ons aanbod en laat u verrassen.

Fietshemel.nl; uw specialist in Puch fietsen

Fietshemel.nl is trots. Trots op het feit dat wij betaalbaar fietsen voor iedereen mogelijk maken. Ons assortiment bestaat enkel uit de beste merken als Puch, Troy, Altec, Vogue, Nostalgia en Volare. Daarbij garanderen wij u altijd de laagste prijs. Een greep uit ons assortiment:

  • Dames- en herenfietsen;
  • Meisjes- en jongensfietsen;
  • Fixed Gear;
  • E-bikes;
  • Driewielers;
  • Bakfietsen;
  • MTB;
  • Fietsaccessoires.

Unieke service

Fietshemel.nl staat bekend om haar unieke service en uitgebreide assortiment. Op onze website kunt u eenvoudig een passend exemplaar vinden, door de modellen die niet geschikt zijn weg te filteren. Zo kunt u aan de hand van onze frame- en wielmaat tabel bepalen wat het beste bij u past. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om snel vragen te stellen aan één van onze medewerkers, via onze chatfunctie rechtsonder aan de website. Telefonisch of per mail kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken. Wilt u de fietsen in het echt aanschouwen? Dan bent u van harte welkom in onze vestiging op van de Woestijnestraat 10 te Rotterdam. Hier kunt u overigens ook langskomen voor al uw onderhoud- en reparatieklussen. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag tussen: 09:00 – 18:00 uur.

Bestel online bij Fietshemel.nl

Hebt u een Puch fiets naar wens gevonden? Kies er dan voor om deze eenvoudig en voor de laagste prijs te bestellen bij Fietshemel.nl! Bij ons geniet u van gratis verzending door heel Nederland. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om veilig en snel te betalen via IDEAL. Uw bestelling kunt u online volgen via Track & Trace, zodat u weet wanneer u uw fiets thuis kunt verwachten. Veel plezier met uw Puch fiets!