Transportfiets, Damesfiets, Herenfiets, Meisjesfiets, Omafiets Jongensfiets  kopen?


Klik hier om verder te gaan onze webshop. 

 

Bent u opzoek naar een Popal transportfietsen in Amsterdam? Al onze Transportfietsen worden binnen 2–3 werkdagen geleverd in Amsterdam!

In onze webshop bieden wij u een ruim assortiment aan transportfietsen. Zo kunt u bijvoorbeeld de Daily Dutch Transportfiets met rek bestellen voor een scherpe prijs. Wij bieden onze klanten de laagste prijs garantie, als u alle kosten zoals verzending & montage in rekening neemt. Al onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland. Of u nou in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Amstelveen, Gouda, Barendrecht, Ridderkerk, Zoetermeer, Flevoland, Hoorn, Alkmaar, Haarlem, Oud-Beijerland of Tegelen woont. Al onze transportfietsen zijn met zorg voor u geselecteerd op basis van kwaliteit, veiligheid, prijs en uiterlijk. Zo kunt u voor al uw Popal Transportfietsen terecht bij fietshemel Rotterdam. Verder hebben wij ook Transportfietsen van de topmerken zoals: Avalon, Vogue, BSP en Puch. Bekijk onze webshop voor deze transportfietsen. Hierbij zijn de Vogue Transporter, Vogue Elite, Avalon Style, Avalon Cruz, de Avalon Opoe en de Avalon Cargo de best verkochte modellen gezien het feit dat deze betaalbare transportfietsen zijn. Verder hebben wij ook Transportfietsen van BSP en Puch, deze transportfietsen zijn iets prijziger maar daar mag u ook wat van verwachten. Deze top merken onderscheiden zich van de normale fietsen, ze zijn namelijk van top tot teen voorzien van kwaliteit onderdelen.

Assortiment Transportfietsen Amsterdam

In ons assortiment hebben we voor ieder wens uit een leuke Transportfiets. Wij hebben transportfietsen in verschillende kleuren en maten welke zijn verdeeld in verschillende categorieën, namelijk transportfietsen voor dames, heren, jongens en meisjes.

Bent u opzoek naar een popal transportfiets (26 inch of 28 inch) met terugtrap rem of met versnellingen, Fietshemel Rotterdam heeft deze bijna altijd op voorraad en kan deze uit eigen voorraad leveren. U kunt deze fietsen allemaal terug vinden op fietshemel.nl, onder transportfietsen. Mocht het zijn dat u niets leuks tegen komt onder transportfietsen, dan is het eventueel ook mogelijk dat u voor een omafiets gaat en deze met een voordrager-rek bestelt. De voordragers kunt bij het afrekenen nog erbij toevoegen. Hiermee verbreedt uw u keuze en kunt evengoed een unieke transportfiets met een betaalbare prijs kopen. Wij hebben transportfietsen vanaf 20″inch tot met 28″inch. Bekijk onze maattabel om te zien welke maat het meest geschikt is voor u of de betreffende persoon.

Wij vinden het heel erg belangrijk om u goed van dienst te kunnen zijn bij de keuze van uw Transportfiets. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet en neem gerust contact op met ons. Dit kunt u verschillende manier doen, U kunt ons namelijk bellen, e-mailen of op de Live chat vragen stellen.

Zoekt u dus een transportfiets en woont u in Amsterdam? Stop dan met zoeken en bestel uw fiets makkelijk en snel op Fietshemel.nl. Wij kunnen onze fietsen binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgen op uw adres in Amsterdam.

Veel succes met het uitzoeken van uw fiets en alvast heel veel fietsplezier toegewenst!