Avalon omafiets

Wij Nederlanders pakken maar al te graag de fiets. Omdat een fiets veelvuldig gebruikt wordt, is het van belang dat deze voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Met een Avalon omafiets bent u verzekerd van topkwaliteit. Alle fietsen van Avalon worden met zorg geproduceerd in Nederland, hiervoor worden onderdelen uit Europa gebruikt. Na elke montage vindt een kwaliteitscontrole plaats, zodat u verzekerd bent van een eerste klas top fiets! Bekijk ons aanbod direct online!

De voordelen van Fietshemel

In onze online webshop vindt u diverse 28 inch modellen oma fietsen. 28 inch is de maat van de band en is de grootste maat in ons assortiment. In het handige framemaat menu kunt u links uw voorkeuren filteren. Houdt altijd rekening met de lichaamslengte wanneer u een fiets koopt. Dit is van belang voor een juiste zithouding. Wanneer u een fiets koopt bij ons, geniet u van een aantal voordelen:

  • Online én offline de beste service;
  • Laagste prijsgarantie: nergens goedkoper.
  • Bereikbaar per telefoon, mail of via chat;
  • Eén jaar garantie op alle fietsen;

Ja, ik wil een Avalon omafiets bestellen

Neem gerust een kijkje in onze webshop. Heeft u uw favoriete fiets gevonden? Bestel online en wij bezorgen hem gratis binnen heel Nederland. U kunt ervoor kiezen uw fiets grotendeels of volledig rijklaar te ontvangen. Heeft u vragen over een fiets of bestelling? Neem contact met ons op via de telefoon, mail of chat. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wilt weten over de Avalon omafiets of andere fietsen in ons ruime assortiment. Een proefritje maken kan uiteraard altijd bij Fietshemel, zo weet u meteen of dit uw nieuwe fiets gaat worden. Om er zeker van te zijn dat de fiets op voorraad is, maak een afspraak met een van onze collega’s. Wij wensen u alvast veel fietsplezier!